huur & voorwaarden

Werkwijze

Kies een themakist
Bekijk op de website welke themakist (8 kinderen) het beste past bij het feestje van je dochter of zoon. Als je een keuze hebt kunnen maken, kan je via mail, app of telefoon contact met mij opnemen om te kijken of de themakist op de datum die je in gedachten hebt, nog beschikbaar is.
Wil je even komen kijken naar de kist, dan kan je altijd even een afspraak maken om langs te komen!

Reserveer de themakist voor het kinderfeest
Wanneer je een themakist hebt gekozen 

en beschikbaar is voor de gewenste datum, dan kan je de themakist reserveren. De reservering wordt via mail bevestigd. Als er meerdere kinderen op het feestje komen, is het mogelijk om de themakist aan te vullen tot 10 kinderen.

Ophalen en retourneren
De themakist kan opgehaald worden in Alkmaar. In de regel haal je de themakist een dag voor het feest op. De dag na het feest lever je de themakist weer bij me in.
De houten themakist past in een gemiddelde tot grote kofferbak. Naast de houten themakist kunnen er nog meer spullen worden mee geleverd (afhankelijk van het thema). Zorg dus dat je met een 'lege' auto komt.

Borgsom
De themakisten zijn met veel zorg samengesteld en zijn van hoge kwaliteit. Om vele kinderen een leuk feestje te kunnen geven, dienen de themakisten in goede staat te blijven. Een borgsom van 50 euro dient te worden betaald. Wanneer de themakist weer in goede orde is teruggebracht, wordt de borgsom teruggegeven.

Betaling
Wanneer je de themakist komt halen, dien je het volledige huurbedrag + de borgsom contant te betalen.

Huurperiode
De themakist wordt verhuurd voor een periode van 3 dagen. Voor iedere dag dat de themakist later wordt teruggebracht, wordt 10 euro in rekening gebracht.

Schade / gebreken
Indien er spullen ontbreken of beschadigd zijn, worden de vervangingswaarde cq reparatiekosten ingehouden op de borgsom. Wanneer de borgsom niet toereikend is, dan dient het verschil betaald te worden.
Samen met de huurder check ik aan de hand van een 'checklist' welke spullen in de themakist zitten bij ophalen en retour brengen.

Aansprakelijkheid
De spullen mogen uitsluitend gebruikt worden onder toezicht van een volwassene. Er zitten in de themakisten spullen die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Ik erken geen enkele aansprakelijkheid voor schade en / of letsel veroorzaakt door het gebruik van de gehuurde spullen.

De verkleedkleding
De kleding wordt door mij zelf gereinigd. Je hoeft dit dus niet zelf te wassen. Ale overige spullen dienen uiteraard wel schoon te worden ingeleverd.